Välj en sida

Avancerad trädfällning Kristinehamn

Varmt välkommen till S.E. Skog & Mek

Anlita mig för trädfällning

Välkommen till S.E. Skog & Mek som hjälper dig i Kristinehamn med avancerad trädfällning. Jag som äger och driver företaget heter Staffan Engman. Mitt företag har funnits i ungefär två år men jag har lång erfarenhet sedan innan av att fälla träd. Min kompetens omfattar alla slags trädfällningar, även de svåra och mer avancerade som kräver både klättring och sektionsfällning. Jag har en stor passion för mitt jobb och vill alltid efterlämna ett noggrant utfört arbete av hög kvalitet.

S.E. Skog & Mek är ett enmansföretag, men det är absolut ingen nackdel att anlita ett litet företag. Det är lätt att komma i kontakt med mig! Väntetiderna för att få hjälp är korta, och du som kund kan lita på ett väl utfört jobb då mina ambitioner är mycket höga. Varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor angående mitt företag eller mina tjänster. Du kan även läsa mer under fliken tjänster samt besöka min Facebooksida.

 

 

Kvalitet

Jag är en ambitiös trädfällare med målsättningen att alla mina kunder ska känna sig 100 procent nöjda efter mitt arbete. Därför utför jag alltid mina tjänster med noggrannhet och kvalitet. Hos mig får du ett väl utfört arbete till ett kostnadseffektivt pris.

Säkerhet

Trädfällning är förenat med stora faror som man alltid måste ta största hänsyn till. Därför är jag väldigt noggrann med min och din säkerhet när jag utför ett arbete. Jag har alla relevanta behörigheter och certifikat kombinerat med lång erfarenhet.

Små & stora uppdrag

Oavsett om du har ett träd som går snabbt att såga ner, eller flera som tar längre tid, så hjälper jag dig. Det spelar med andra ord ingen roll om det är ett litet eller stort uppdrag. Vill du få trädet kapat i mindre bitar gör jag det, utifrån dina önskemål och behov.